Klantenservice

Retourneren & Ruilen

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem. We doen niet moeilijk over het ruilen of retourneren van de producten.

Wanneer kan ik iets ruilen of retourneren?

Je hebt vanaf het moment van levering 14 dagen de tijd om je retour of ruiling aan te melden. Zorg dat het product ongebruikt is en nog in zijn originele verpakking zit.

Hoe kan ik iets ruilen of retourneren?

Voordat je iets retour stuurt moeten we op de hoogte worden gebracht, zodat we weten dat jou retour er aan komt en deze zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-locatie. Heb je van de afzender al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen. Zo niet, dan betaal je de normale verzendkosten voor een pakket. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een verzendlabel aanmaken.

Met onze handige locatiewijzer vind je snel een PostNL-locatie bij jou in de buurt. (Tip: kies bij ‘Wat wil je doen?’ voor de optie ‘Pakket versturen, retour’.)

Liever het pakket meegeven aan een van onze bezorgers? Ook dat is mogelijk. Als we bij je langskomen om een pakket te bezorgen, kun je er gelijk een mee teruggeven! Duurzamer en makkelijk. Zorg ervoor dat je een retourlabel (met barcode) op de doos plakt. Vaak ontvang je deze bij een online bestelling. Is dit niet het geval? Dan kun je zelf online een verzendlabel aanmaken en printen. Pakketten zonder retourlabel kunnen we helaas niet meenemen.

Krijg ik mijn geld terug?

Wanneer je je retour binnen 14 dagen na ontvangst is aangemeld en de producten ongebruikt en in originele verpakking retour zijn gekomen storten wij het geld (min. de verzendkosten) binnen 5 werkdagen terug op je rekening.